11 aug 2009

Rövhål


Har känt mig extremt nedstämd o irriterad nu under kvällen. Fattar inte varför egentligen, jag har ju ändå haft det jättetrevligt tidigare i eftermiddags. Jag o mor kacklade över en bit mat o kaffe.
Fast å andra sidan nu när jag tänker efter, så blir jag inte ett dugg förvånad över humöret mitt.

Morgonen var rätt crap, ni anar inte hur många rövhål vi har här i Lycksele. Vi kan börja med den sura, nonchalanta och otrevliga personalen på ICA nere vid hamnen. Byt jobb för fan era jävla surfittor!
Sen blir jag bokstavligen galen på alla bilister här. Hur fasiken har dom fått sitt körkort egentligen? Med cornflakes paketet eller?
Värst av dom alla, är ungdomarna, taxichaufförerna o gamlingarna.
Dessa ungdomar o chaufförerna verkar ha eld i baken.. med andra ord så ligger dom bak i röven på en ute i trafiken. Och nej, jag kör INTE som en kärring, utan är en jäkel på att köra bil o FÖLJER dessutom trafikreglerna till max! När det kommer till pensionärerna, så ligger dom mellan 30 och 110 km/h på en 70 väg. Ena stunden så krypkör dom.. för att sedan trampa ner gasen i botten när man försöker köra om dom.
Behöver jag tillägga att varken dom eller dagens jävla ungdomar blinkar när dom ska svänga nånstans? Inte undrar fan på att det är så mkt trafikolyckor nuförtiden.
Sen är det ju också så att ingen, och jag menar verkligen INGEN här i Lycksele verkar veta vad högerregeln är för nåt.
Så sent som imorse, körde en firmabil i hög hastighet utan att ens tänka på högerregeln o utan att ens titta. Tacka vet jag för min försiktighet i korsningarna samt min snabba reaktionsförmåga, annars hade vi garanterat krockat.

Nä, nu ska jag sluta gnälla, upp o byta binda (jävla mens) o försöka istället få mig lite sömn. Klockan är snart halv 2 o jag ska upp om några få timmar. Micke darlingen åker även upp hit med Henke från Västerås imorgon, så lite pigg måste jag se till o va.

Natti