19 aug 2009

Krig mellan mig o grannen


Helt galet vad tiden går fort.
Igår var det exakt 1 år sen min älskade nätvän, Fredrik "freshan" gick bort :/ ..Tände naturligtvis ett ljus för honom, som brinner än.
Det gör alltid ont i hjärtat när unga killar eller ungt folk överhuvudtaget som har hela livet framför sig, går bort :/ Hoppas att han har det bra där han är nu.
May his soul Rest In Peace!


På tal om tiden, denna vackra skapelse fyller 46 år idag.
And yes, he's still HOT as hell även om han inte ser ut så längre.

Bilden ovan är lånad från Google.com
Edit by me myself


Idag har jag f.ö varit helt hysterisk.. Hade tvättid mellan 11:30-16:00, så med andra ord är tvättstugan MIN o ingen annans. Men så var det förstås inte. Gammsvinet till granne hade varken rengjort efter sig eller ens plockat bort/ner sin tvätt.
Nåväl, han fick en 1h på sig.. o när det var dags för mig o hänga upp min tvätt, så var jag tvungen o plocka ner hans. Det är ju inte mer än rätt!
2h senare när jag gick ner till tvättstugan, fick jag mig en chock.
Han hade plockat ner min tvätt o flyttat på den samt börjat hänga upp sin tvätt igen. Och då tog det hus i helvete kan jag lova er!
Jag började gorma på människan som då påstod att han hade rätt o använda tvättstugan/torkrummet till kl.16 (vilket inte är så förstås, för han hade bokat den mellan 07:00-11:30). Det slutade med att vi ringde hyresvärden som naturligtvis var på min o sambons sida, men gubbjäveln envisades med att ha kvar sin jävla tvätt.

När någon snor min tvättid, så hämnas jag om dom inte backar ur.. och när någon RÖR mina underkläder, så hämnas jag också o big time dessutom, which I fucking did!
Nu återstår det bara att ta saken i egna händer o hänga upp ett gäng lappar med några simpla tvättstugeregler... igen, för andra gången.. för min kära hyresvärd orkar inte ens engagera sig i sånt.