8 aug 2009

Ett gott skratt förlänger livet


Kl. 16:42

Snubblade in hos en kille på ett community tidigare idag o fick mig ett gott skratt när jag fann denna text på hans pres. Har iofs hört den förut för 2 år sen eller nåt, men det var minst lika kul denna gång med :)

I fredags när jag var på bolaget o köpte mig en kasse självförtroende, så kom jag ut o fick se en snut stå o skriva p-böter. Jag sa åt han att va lite schysst o riva lappen, jag var ju bara inne i 7 min. Men han skrev vidare. Då sa jag åt han att ha lite empati, men han lappade ändå. Så jag kallade honom för snutjävel, då skrev han en till!
Jag sa: "Vafan gör du idiot? Jävla grisjävel, tigger du om det?". Då flinade han o började skriva ut en tredje. "Fyfan! Har inte ni svin annat att göra?". Då kom det en till.
Vad jag sedan kallade honom, går inte att skriva i ord. Men efter 10 min, så satt det en halv telefonkatalog på vindrutan. Då tänkte jag: "Vafan, lite kul ska man ju ha på en fredag", och gick sedan bort till min egen bil.

Hehe, jävlar vad förbannad man skulle va ifall man själv råkade ut för det. Skulle nog säkert ta reda på vilket jävla svin det är som ligger bakom o sedan hämnas samt göra livet surt för människan ;P *moahahaha*