10 dec 2009

Gäsp


Kl. 07:52

Inatt har jag knappt sovit nåt, utan mest legat och vridit o vänt i sängen samt förbannat vissa egoistiska grannar som inte tar hänsyn till att det är fler än dom som faktiskt bor också i huset.
Rövhålet under oss, satte igång musiken på HÖG VOLYM halv ett inatt. Och det andra rövhålet på bottenvåningen hörde inte ens sin egen väckarklocka som f.ö lät som ett brandlarm. Jag låg o lyssnade på skiten från 06:30-06:50 och först då hoppade den lata o döva ungdomen upp ur sängen och började TOKSMÄLLA i dörrarna innan han rusade iväg till jobbet sitt.

Vad är det med dessa ungdomar egentligen? Har dom fel på hörseln sin eller är det bara jag som har en fladdermushörsel? Observera också att jag bor allra högst upp o idioten till granne bor på bottenvåningen.

Återkommer lite senare.. ser att min knäppa dator är igång igen med dessa jäkla uppdateringar som f.ö aldrig tar slut. Segt som fan!


Kl. 15:12

Var bara tvungen o lägga mig nån timme på förmiddan så trött som jag var. Är ju fortfarande sjukt trött men får istället gå i säng tidigt ikväll, eller tidigt o tidigt.. iaf efter att ha sett Shanghai Knights på 6:an ikväll ;) Älskar den filmen.. har nog säkert sett den 3-4 ggr.
Så här lät det iaf för ett tag sen..

Spankywhip: WOHOOOOOOOO, YES YES YES!
Blizz: Vad är det? Har du vunnit på Tradera? :D
Spankywhip: Haha, nääääääääääää. YES YES YES YES :D
Blizz: Hehe, men vad är det då?
Spankywhip: Shanghai Knights går på 6:an ikväll :D
Blizz: *asg* men åhhhhh, hahahaha.. den filmen är så skruttig, hehe.
Spankywhip: iiiiiiiiint' :D


Kl. 16:30

Åååååhhhh vad sur jag är just nu, håller på att koka här ;/
Micke kom hem för en stund sen, han var o hämtade ut mitt paket.
En julklapp som jag hade beställt i början av veckan.
Nu kan jag tyvärr inte avslöja så mkt för jag vet att personen som ska få denna julklapp är inne o läser min dagbok då o då. Men det jag kan säga.. är att det inte är första gången jag beställer från det företaget.
Det har gått hur fint som helst förut, allting var superenkelt o det stod KLART O TYDLIGT ifall något inte stämde.. men jag blir riktigt jävla förbannad när allting på deras hemsida ändras till det mer invecklade. Så jag fick med andra ord en chock när jag fick hem varan, som inte alls stämde ett dugg med min beställning.

Micke var t.o.m tvungen o kolla in deras hemsida o hittade till slut den funktionen som man skulle ha använt sig utav. Den var dold på ett ställe som inte ens gudarna kan hitta åt.. Och Micke erkände att även han hade svårt att hitta åt den o hade lätt kunnat missa den.
Så nu har man 2 val här.. antingen göra en ny beställning eller försöka komma på en annan julklapp man kan ge. Är det surt eller är det surt?
FAN TA DOM!!!!!! ;( Tänk att ALLTING var bättre förr!