11 dec 2009

Mammas pojkar


Kl. 13:25

Ni som har följt "Mammas Pojkar" på fyran, så vet ni om att det var sista avsnittet igår o fy fan vad besviken jag vart över killarnas val där. Varenda en av dessa 3 snubbar, valde fel tjej.

Vi kan börja med Tim.
Personligen tycker jag att han hade passat jättebra med Linda. Men eftersom han röstade ut henne för längesen, så var det inte så mkt vettiga brudar kvar. Det stod mellan Victoria o Moa i final.
Victoria verkade rätt blåst o gjorde inget annat än o snacka skit bakom ryggen på andra.. och Moa visste inte riktigt vad hon ville.
Ena stunden var hon ute efter Christian för att sedan helt plötsligt bli "tvär-intresserad" av Tim. Och naturligtvis, så valde Tim henne. Blev dom ett par efteråt? Nej, det blev dom inte. Det visade sig att hon inte var ett dugg intresserad av honom.

Herr Christian är en riktig toffel enligt mig och en blind sådan.
Hur i helvete kunde han välja den barnsliga omogna alkoholiserade rumpan, Viktoria framför en av dom vettigaste mognaste brudarna, Martina?? Jag säger ba det, det är inte Martinas förlust, utan det är Christian's förlust som gått miste om en sådan klok, mogen kvinna.

Och lilla Bobby.. vars har han sin hjärna o sina ögon nånstans? I arslet eller? Hur i helsike kunde han välja Julia, den mest blåsta bruden där framför den kloka supergoa o godhjärtade Jane?
Ibland undrar man vad killar ser hos vissa tjejer. Att han banne mig inte kunde se hur jävulskt falsk Julia var. Tänk att inte ens min sambo tålde henne. Hon hade iaf gått bakom ryggen på Bobby o dejtat 2 andra killar samtidigt o sedan sagt att den Svenska kulturen säger att är det ok o dejta flera killar samtidigt.
Vare sig det är Sverige eller annat land, så är det INTE OKEJ att dejta flera killar samtidigt! Det är inte schysst mot någon utav dessa killar!
Ja hursomhelst, så fick Bobby till slut se hur falsk Julia var.. men tyvärr gått miste om en genomgo rar tjej, nämligen Jane.

Jane, Martina, Linda och Izza var dom enda vettiga brudarna där o som fick mig att sitta fastklistrad framför tv-rutan. Och speciellt Jane o Izza.. 2 tjejer som verkligen VÄXTE i mina ögon.

Saxat ur Izza's blogg

"Jag dömer verkligen ingen men jag måste få ha mina åsikter precis som vissa har åsikter om mig right? jag har legat och tittat på reprisen ifrån mammas pojkar som gick i torsdags, jag missade programet för jag jobbade och jag kan inte sluta kolla på hur det går för tjejerna som man delade en tid med i marbella..

Pia! jag kan inte förstå i nästan alla avsnitt så skriker hon om någonting som hon är rädd för.
Visst så kan man vara en rädd person men det som stör mig är att hon har beskrivit sig själv som är en orädd tjej Hahahaha ja visst det har vi ju märkt. Sen kan jag ju tala om, att en natt i huset fick man gå upp för Pia hade sett ett spöke så hon satt och grät hysteriskt och vem tror ni satt och tröstade henne? precis jag satt och försökte få henne lugn.
Men sen gav jag upp när det gick för lång! vi hade besök av spanska polisen en kväll för dom ville kolla att läget var lungt runt huset och då fick Pia panik å trodde att polisen var utklädda mördare så det slutade med att Pia kröp ner hos mamman Gerd som hon träffat i sammanlagt en timme och sov med henne i sängen för att hon inte vågade sova själv. Förlåt men det kallade jag för patetiskt.
Det jag bara blir mest förvånad över är att hon pluggar till psykolog och hur fan ska hon kunna hjälpa andra med någonting hon själv behöver hjälp med? Jag frågade även Pia den frågan men hennes svar var att det löser sig för det är inte samma sak. Ok om det är så hon tycker och tänker så kan jag bara önska henne lycka till."