1 dec 2009

Mörbultad


Kl. 11:30

Ligger i sängen med den bärbara datorn och skriver detta med en hand nu. Undrar hur långt tid det lär ta innan man är klar med detta inlägg?

Jag o Micke var till vårdcentralen igår morse för o vaccinera oss mot den nya influensan. Även om vi var där en halvtimme före öppettiden, så hade vi ändå 10 pers före oss i kön. Vet inte om jag ska säga om vi hade tur i oturen igår eller ej. Det visade sig att dom inte hade mkt vaccin kvar o att barn o skolungdomar skulle prioriteras denna vecka.. men vårdpersonalen var snäll ändå o lät alla oss som väntat där så länge, bli vaccinerade. Dom andra som kom senare, fick snällt gå hem o komma tillbaka nästa vecka istället.

Jag skämtar inte när jag säger att människan är så jävla girig.
Ett par vuxna karlar sket fullständigt i den gigantiska lappen som stod där o smet ändå in för o få sig vaccin. Men värst av allt var gammfolket. Har banne mig aldrig sett nåt liknande. Varenda en smet in och BOKSTAVLIGEN trängde sig före oss alla i kön (vi var säkert runt 70 pers). Det var total kaos där.
När vi äntligen fick komma in till vaccinationsrummet, så vart det en lååång väntetid för mig för hon som skulle sticka mig blev osäker på om hon verkligen fick vaccinera mig eller inte eftersom att jag vid tidigare tillfällen fått kraftiga biverkningar av andra vaccin, även dom mer sällsynta. Så hon var tvungen att fråga resten av personalen samt ringa runt o kolla om det var ok. Fick till slut veta att ingen av dom visste hur jag kommer att reagera på detta vaccin och att det var upp till mig o bestämma. Jag tänkte att det fick bära eller brista o tackade ja till slut.

Sticket gjorde ont, men jag har varit med om värre.
Det läskiga dock, hände knappt nån timme senare på ICA. Kände en kraftig "vibration" i armvecket o armen började sakta men säkert domna bort. Kände stickningar i fingrarna för att sedan inte känna av dom alls. Drabbades jag av panik där eller drabbades jag av panik? :|
Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle bli förlamad där o Micke fick ta o lugna ner mig. Det hela var skitläskigt.
Ett par timmar senare, hade lite av känseln kommit tillbaks.
Fick skjuts av gull Micke till jobbet också.
Det gick ganska bra på jobbet men smärtan i armen blev värre under eftermiddan/kvällen. Blev också yrslig, illamående där ett tag, hjärtklappning, värmevallningar, skakig, magknip, lite febrig o allmänt ONT i kroppen, öronen m.m.
Micke stackarn' mådde inte nå bättre heller, han hade också jätteont i kroppen, varit illamående, yrslig m.m.

Natten var inge kul, vi sov skit båda två, hade frossa ett tag för att sedan börja svettas som en gris. Vi är också febriga idag o känner oss jävligt mörbultade :( ..Fick t.o.m ringa till jobbet imorse o sjukanmäla mig. Förhoppningsvis, så lär vi må bättre om ett par dagar.. men skeptisk som jag är, så vet jag inte vad jag ska tro längre.