2 dec 2009

Fel dag, fel person


Kl. 12:18

Mina grannar är duktiga på att gräva sina egna gravar o speciellt i tvättstugan. Rövhålen som tvättade imorse, har verkligen valt fel dag samt fel person. Blir ni förvånade om jag säger att svinen har snott VÅR tvättid??? Och när man som jag har fortfarande GRÄÄÄÄÄÄSLIGT ont i armen efter vaccinet (mkt värre idag än vad det var igår o dagen innan), så då kan ni tänka er hur jag reagerade när jag såg att tvättmaskinen var ockuperad av denna barnfamilj som f.ö tvättade massor i förrgår.
Vafan ska VI säga som inte har tvättat på över 1½ månad??? Jag har fått tvätta underkläder o andra akuta plagg för hand hemma bara för att det har varit fullbokat därnere o när man äntligen lyckats få sig en tvättid, så ska denna barnfamilj SNO vår enda tvättid.

Det tog som vanligt hus i helvetet o jag slängde ut barnkläderna ur tvättmaskinen. Jag blir rentav förbannad o när jag har så pass ont som jag har idag också, blir jag definitivt ingen snäll person.
Smärta gör mig bokstavligen GALEN och får mig att se rött! ;(
Undrar hur dagen kommer att sluta här? Får helt enkelt hålla er uppdaterade.

Happ, lite yrslig börjar man bli här också.. Great, det var bara det som fattades ;(


Kl. 13:47

Den här familjen har garanterat hört mig gorma o svära som fan i trapphuset både på väg upp till vår lägenhet o på väg ner till tvättstugan. För efter ett litet tag, kommer mannen ner o frågar om inte han/dom kan låna maskinerna ifall vi var färdiga.
BRA att dom frågar, så ska det fan va istället för o bara gå o sno andras tvättid! Micke svarar, ja vi är färdiga så det är bara o använda maskinerna.. och här blev jag tyvärr INTE glad på Micke för vi var inte alls klara o hade mera kulörtvätt som skulle tvättas. Så jag avbröt här o sa att dom endast fick använda EN maskin för vi var inte klara.
Ja ja, svarade grannen lite tyst o försiktigt och gick sedan upp o hämtade resten av tvätten. Jag nämnde för dom också att jag behövde torkrummet, så dom fick plocka ner i stort sett allt som hängde där.
Kalla mig surkärring om ni vill.. men jag är verkligen inte på något humör idag. Har som sagt gräsligt ont i armen, är lite yrslig och jag hatar bokstavligen när folk inte följer reglerna i tvättstugan!