30 dec 2009

Intervjun


Kl. 13:25

Drog iväg på den där intervjun tidigare idag som f.ö va mkt intressant.
Nu kan jag ju tyvärr inte avslöja något kring dom frågor som ställdes eftersom jag kommer att va totalt anonym när det där ska redovisas sen.. men i vilket fall som helst, så tog intervjun ca 2h o 15 min. Nästan en timme mer än vad det var beräknat. Tiden flög bara.

Hm.. vad ska man annars berätta förutom att det är fortsatt kallt.. har 29 grader här. Det var svårt att starta bilen imorse trots motorvärmare och man märkte även hur pass svårt det var att bromsa, växla o styra ratten. Allt var stelfruset, och till råga på allt så hade några alkoholiserade/sönderdrogade ungdomar snott "mössan/capen" till bilen vår o gömt den under en balkong, så jag fick bokstavligen leta som en tok efter skiten. Kommer o flå dessa ungdomar levande om jag får tag i dom.. Såååå run and hide assholes, run and hide!

Om man ska fortsätta gnälla här.. så kan jag nämna att våra nya grannar som flyttat in för ca 2 veckor sen, verkar va från helvetet dom också.
Varenda jäkla natt (vid 01-tiden) så blir dom pratsjuka o börjar babbla galet högt. Vilken jävla basstämma människan har. Han skulle kunna väcka dom döda. Men inatt höll jag fan på att bli tokig på dom. Satte igång en film 00:45 på högsta volym o brydde sig inte om att andra låg o försökte SOVA! Inte nog med det, kukarslet bredvid (han som jag anmält förut) vred sin gräsligt dåliga musik på högsta volym också.
Jag blir ju för fan rentav tokig på dom! Jag vill kunna sova på nättren o inte lyssna på kass musik o kassa filmer ;(
Fan vad folk har dålig smak!

Nä.. nu ska jag ta en liten paus och gå o värma min frusna stjärt :P
Hörs lite senare kanske..
ps. Micke raring, du har fått hem ditt paket nu :) puss *miss u*