6 dec 2009

Dag 7


Kl. 09:47

Mår fortfarande apa efter den där jäkla vaccinationen trots att det har gått 7 dar sen jag vaccinerade mig. Att ligga på den armen, är även omöjligt. Det är konstant smärta i armen som inte går att beskriva riktigt.

Sover skit på nätterna o vaknar med lite feber varje morgon. Idag 37,9
Sen är jag också lågtempad, har 35,9 i vanliga fall.
Det jag mest har besvärats av denna vecka förutom smärta, är bl.a skakningar/darrningar, hjärtklappning, yrsel, lågt blodtryck...
Nu är frågan hur länge detta kommer att hålla i sig? :|


Kl. 10:19

Hej igen!

Kom o tänka på en grej här ang. Idol.
Som ni kanske vet, så är ju allt förutbestämt där och jag ljuger inte när jag säger att dom från första stund har bestämt vem som ska vinna skiten. Men dom låter folket sms:a o ringa som galningar bara för o få in cash.. MKT CASH. Så så funkar det helt enkelt!
Och som sagt även om allt är förutbestämt, så kunde jag inte låta bli o jubla när barnrumpan Tove åkte ut ur tävlingen.
Det är nånting med denna parasit som jag inte riktigt tål. Vissa människor går rakt in i hjärtat o andra inte.. och hon är en utav dom.
Jag stör mig som satan på hennes sätt. Barnslig, extremt dålig förlorare, tror att hon är nåt o plus att "kändisskapet" stigit henne åt huvve.
Kommer ni ihåg den gången då hon fick bra kritik av både Laila o Andreas men dålig kritik av endast Anders? Vet ni vad den barnsliga rumpan ville göra efteråt? Jo, HOPPA UR TÄVLINGEN! :O Moget, va? ;)
Nä fan, jag säger ba det.. såna människor som henne hör hemma i sandlådan.

När vi ändå snackar om Idol här.. så måste jag bara få säga vilket stort kliv Calle har tagit. Han har mest utvecklats där. Från att ha haft ett självförtroende lika med noll ..har gått o blivit en riktig artist.
Vilken röst, vilken utstrålning o vilken charm. Och att han dessutom påminner mig om en ung Joacim Cans, är bara ett plus i kanten ;) *ler*