8 dec 2009

Julfest


Kl. 20:45

Skulle egentligen ha varit på julfesten/knytkalaset ikväll med resten av personalen från Kvinnokliniken, men valde att stanna hemma istället p.g.a HELVETISKA led- o muskelsmärtor i låren/knäna (biverkning från det där jäkla baconvaccinet).
Det har aldrig riktigt blivit bra trots att jag är inne på dag 9 nu :|
Kan fortfarande inte sova på vänster sida och varenda steg jag tar gör förbannat ont. Att gå i trappor är nästintill omöjligt.. Tänk er hur en hemsk träningsvärk känns, detta är 10 ggr värre o nej, jag skämtar inte!
Fick höra i förrgår kväll att detta kunde hålla i sig i hela 2 månader. Sweet! Sen är ju min kära arm betydligt mer svullen nu än vad den va dom första dagarna. Ser ut som om man gått på anabola eller nåt.

Ja hursomhelst, eftersom det var bl.a knytkalas ikväll o jag hade tidigare lovat att jag skulle ta med mig fyllda paprikahalvor, så fixade jag det ändå även om jag som sagt valde att själv stanna hemma.
Snälla goa Christina svängde förbi o hämtade upp/tog med sig maten dit. Hoppas bara dom tycker om dom trots att jag glömde bort den rivna osten.. virrig som man är :| Sen fick jag tyvärr inte plats med fler paprikor i pannan, så jag hoppas verkligen att det räcker till alla.. annars får jag skämmas som en hund. Fast enligt listan, så skulle 12 pers dyka upp.. men man vet aldrig, det kan komma fler.


Kl. 21:58

Får säga go' natt nu.. funderar på att krypa ner under täcket med nemi-albumet nr.7 som jag f.ö har snart läst ut :P
Natti natti *kram*