1 jan 2010

GOTH Nytt År..


Kl. 14:30

..och god fortsättning på det nya året kära läsare :)
Hoppas ni haft en trevlig Nyårsafton o inte lider av en fet baksmälla idag som min kära man gör just nu ;) hehe.

När det kommer till mig, så var min kväll väldigt soft.. firade Nyår ensammen i min lilla lägenhet eftersom min sambo befinner sig i V-ås just nu o Witch_Hunter var inte riktigt kry, så han valde att stanna hemma.
Så jag gick i stort sett omkring här osminkad, klädd i pyjamas, morgonrock o orkade inte ens bry mig om min rufsiga frisyr.
Ingen champagne blev det i år heller.. utan ett glas juice fick duga istället. Minns inte ens när jag drack skumpa sist eller när jag ens var ute på hotellet eller krogen.
Det händer att man saknar det ibland, men oftast så slutar det med att man blir asförbannad på alla dryga o pruttfulla människor samt att musiken där är superkass. Synd att dom inte kör hårdrocksteman längre.
Det var gamla goda tider det \m/

Anyway.. ca 10 min före tolvslaget, så fick jag ett trevligt telsamtal från utlandet. Det var min moster som ville önska mig ett Gott Nytt År :)
Är fortfarande imponerad att samtalet "gick fram", då jag själv har haft skitsvårt o skicka sms till vänner i SVERIGE :P
F.ö så har det inte varit lika mkt fyrverkerier som det annars har varit en gång i tiden. Sen var det också svårt o fånga det lilla på bild p.g.a all snö som var i vägen. Men men, detta flyckades jag fota från TV-rummet istället. Sex bilder som jag satte ihop.