12 nov 2009

Förberedelser


Kl. 18:07

Beställde födelsedagstårtan (princesstårta) i måndags, så nu är det klart... behöver inte stressa sista minuten typ.
Förutom det, så blir det också en pumpkin' cheesecake som jag själv kommer att baka redan imorgon, så den hinner stå ett dygn i kylskåpet innan den hamnar i våra magsäckar ;)

Var även en sväng förbi Åhléns idag o handlade en present till brorsan, nu återstår det bara Jonny's födelsedagspresent.. men den fixar jag antingen imorgon eller på lördag i samma veva då jag ska hämta ut tårtan.
Annars blir vi inte nå många personer, ena födelsedagsbarnet kommer troligen inte.. tveksamt om han skulle få ledigt från jobbet ett par timmar eller inte. Och 3 personer till är också oklart om dom kommer eller ej.

Nä nu ska jag kolla på sista avsnittet av "inlåst" som jag missade sist.. o sen bär det av till nattjobbet. Hinner nog troligen inte uppdatera bloggen imorgon men kaaaaanske sent på lördag eller under dagen på söndag. Lovar er också en massa bilder från "firandet" ;)

ps. förresten, ni måste bara kolla in detta hehe. Bläddra nästan längst ner på sidan så förstår ni vad jag syftar på. Klicka sedan på "more" under sista bilden för att se dom andra bilderna ur samma serie ;) hehe.

Om ni vill kika på nå mer kul, så kolla in det klippet. Fan, snacka om att den sätter sig i skallen. Ooooooo, that's dirtyyyyyy *sjunger* :D haha