16 nov 2009

Polisanmälan


Kl. 18:17

Under eftermiddan fick jag verkligen nog när ett as var nära att orsaka en seriekrock samt sätta mitt eget o andras liv på spel.
Har aldrig varit sååååå jävla förbannad i hela mitt liv.. Kinas befolkning hade nog säkert kunnat höra min röst. Fanns det också nån svordom som jag inte skrek ut? Jag skakade bokstavligen som ett asplöv o hjärtat satt som vanligt i halsgropen på en.

Jag hade placerat min bil i det högra körfältet eftersom jag skulle rakt fram. För er som inte har körkort, så kan jag berätta att höger körfält är till trafikanter som tänker antingen köra rakt fram eller svänga höger.
Det finns dock undantag där höger körfält endast är till för att svänga höger. Oftast ser man dessa i storstäder.
Hursomhelst, idioten hade placerat sin bil i det vänstra körfältet o gjort klart för sig att h*n skulle svänga vänster. När det blev grönt o varenda bil började rulla fram, så tar aset o tvärsvänger in på mitt körfält mitt framför mig utan att varna på något sätt.. H*n blinkade inte ens.
Jag tvärnitade allt vad jag kunde o försökte styra bilen ännu mer åt höger så att inte svinet skulle krocka in i min bil. Men samtidigt så var det nära att det skulle bli en seriekrock, för det var mitt i trafikruschen.

Måttet nådde sin råga när bilisten trampade gasen i botten o försökte snabbt bort från platsen med sin jävla gråa "likbil". NÄ NU JÄVLAR, vrålade jag o följde efter honom o bad mamma skriva ner reg.nr:et XTH ***
Sen var det bara o hitta sig en parkeringsplats, ringa polisen o göra en anmälan. Hon jag snackade med var supergullig o förstående.
Hon kollade upp reg.nr:et o berättade att människan inte var från stan, så därför var h*n osäker i trafiken. Någon anmälan blev det inte direkt eftersom det inte blev några skador på min bil, men hon lovade att dom skulle hålla ett öga på snubben eller kärringen eller vem det nu var som satt bakom ratten.