1 nov 2009

Undanbedes vänligt men bestämt


Kl. 18:22

Jag vet att många har sms:at samt ringt mig (även redan ifjol) o frågat om jag ska ha något 30-års kalas.. Nä tyvärr, det kommer jag inte att ha. Är inte så mkt för födelsedagsfiranden o lär nog aldrig bli det heller.
Jag hade hoppats på att jag skulle få åka på ett arbetspass den dagen, men icket.. såg i mitt nya schema att jag var ledig den dagen... men nu har jag redan planerat något annat den dagen, så all uppvaktning undanbedes vänligt men bestämt.. gäller även dig mamma ;) *puss*


Annars, vad ska man säga om denna "underbara" söndan?? En jävla dag!
Har inte fått så mkt sömn idag heller, vaknade redan efter 1 timmes sömn o höll banne mig på att bryta ihop. MÅSTE FAN FÅ SOVAAAAAA!!!!
Det var ett jävla liv i trapphuset! Vissa tar verkligen ingen hänsyn till andra, utan tror att dom kan bete sig hur som helst ;( *morr*

Hmmm.. kolla förresten in dessa fina bilder nedan. Månen var betydligt finare IRL. Molnen som passerade snabbt förbi, dom höga fina träden omkring.. mörkret, ja hela stämningen var rätt magisk. Både jag o Micke rusade fram till fönstret o fotade ;)


Vi hamnade på bild båda två nedan ser jag :P

Nä nu blir det tvättstugan här, sen lite spackel, sen fara o arbeta natt igen. Hörs imorgon! Kram