23 nov 2009

Jävlar vilken dag


Kl. 16:32

Det är väldigt sällan jag har någorlunda bra dagar, men idag tar fan allt priset. Allt har bokstavligen gått åt helvete!

Det toksnöade igår, så då kan ni tänka er hur hela Lycksele såg ut imorse. Och plusgrader på det samt oplogat i stort sett överallt, får mig att sitta bakom ratten o svära. Sen att jag åkt på mens andra gången i månaden, är pms:ig nå så in i helvete o har mensvärk som heter duga.. gör inte saken bättre. Å sen.. vafan i helvete betalar man vägskatt för?? ;/ Är det inte för att det ska plogas o sandas när det behövs?

Jaaa, vad mer har fått mig o bli asförbannad idag förutom nonchalanta föräldrar till bortskämda snorungar, rövhålen i Lycksele, 1 tjurig teliaförsäljare som inte accepterade ett nej, flera brutna naglar, klämd tumme vid 2 tillfällen, stirrande apotekspersonal, gräsligt dåliga foton, icke fungerande internet... ja listan kan göras lång.
På tal om dåliga foton, drog till Foto Click under dagen för o fota mig, har snart haft körkortet i 10 år o måste förlänga skiten innan det går ut.
Här i stan (precis överallt) är dom jävligt kända för sina gräsligt dåliga kort. Man ser antingen gul eller kolsvart ut i ansiktet plus att skallarna ser ihoptryckta/fyrkantiga ut på bild.
Jag ville förstås inte se ut så på det nya körkortet, så fram med kritvit foundation (teatersmink) och vitt puder. Bronsig ögon make-up och perfekta blodröda läppar. Sedan skulpterade jag ansiktet med att annat mörkare puder för att inte ens skalle ska se så fyrkantig ut på kort sen. Make-upen blev med andra ord galet fin.. men tyvärr ingen dags make-up direkt. Passar perfekt som vampyrsminkning, det fattades bara fangsen. Man fick nästan skämmas för att ens ansikte matchade snön omkring en.

När korten framkallades nån minut senare, tappade jag hakan när jag fick se mitt tryne på bild.. jag såg bokstavligen ut som en neger med gulsot. Ansiktet.. rundare än rundast, helt död/tom blick.. Det fattas bara att bilden förstoras o hängs upp på nån anslagstavla i Texas med texten "WANTED" under ;(
Sur, arg o förbannad som jag blev.. körde jag till vårdcentralen där mamma befann sig för o vaccinera sig mot svininfluensan.
Mötte henne i entrén o jag kunde inte låta bli att gnälla över det hemska fotot som jag f.ö har god lust att bränna. Men ni vet ju hur mammor är o vad dom bruk' säga.. och där kunde jag inte låta bli o säga åt morsan "Jamen det säger du bara för att jag är din dotter" ..efter att hon sagt åt mig: "Men Dolorès, du är jättevacker på bilderna".
Det kvittar vad folk säger nu, är sjukt jävla förbannad över att man ser pissgul samt mörk ut i ansiktet trots KRITVIT foundation.

dsairghadpjhgöjkföogb ..nu blir det kaffe, glass, choklad, film, varm örtkudde på magen o ryggen och plus en varm filt. Adios!