29 nov 2009

Lite hopp om liv


Kl. 09:22

Go' morron!
Jag har som ni ser, vart dålig på att uppdatera här.. men vad ska man säga? Gick tyvärr igenom riktigt JOBBIGA dagar som jag inte ens önskar min värsta fiende.. Jag tappade livslusten, orkade inte med nånting o allt kändes ba så jävla meningslöst. Sen att man var en pms:ig häxa, hade fått mens 2:a gången i månaden o hade värkar som hette duga där varken värktabletter eller annat hjälpte, gjorde inte saken bättre. Nu kan jag ju inte direkt påstå att allt är bra nu, men det är iaf lite hopp om liv.

Igår o liksom idag sitter jag hemma eftersom jag har "beredskap/jour" från 7:30-21:30. Man känner sig extra låst nu när det är gräsligt kallt ute, -17
..annars bruk' jag va ute o gå men ser då till att o ha med mig mobilen ifall dom ringer från jobbet. Så det man har roat sig med igår, är lite småstädning + lite julpynt.
Adventsljusstakarna o annat "sött" åkte fram.. men någon julgran blir det INTE på ett tag. Sen har vi ju ingen heller, och det är för att jag är så jävla tjurig o vill ha en svart gran som är OMÖJLIG att få tag i, inte ens via nätet. Funderade ett tag på en riktig gran istället, men vi bor allra högst upp o ingen hiss finns det i huset heller.. så orka släpa skiten upp.

Hm, undrar vad man ska roa sig med idag ifall dom inte ringer från jobbet? Har iofs god lust o baka nånting, men har inte hett fram smöret från frysen.. sen upptäckte jag att jag inte hade någon jäst hemma heller :P Nu vart det svårt här.. Ajja, får se vad man hittar på.
Uppdaterar mera lite senare under dagen. Bilder dyker nog också upp här.


Kl. 12:57

Sådärja.. lyckades gräva fram mörkchoklad med små kakaobitar i.
Hade även kopiöst mkt råa nötter i frysen, så det fick till slut bli nyttigt julgodis som man kan frossa i utan o behöva få dåligt samvete ;) *s*

Använde mig utav, pecannötter, valnötter, mandel, hasselnötter, cashewnötter, paranötter och fullkorns-cornflakes. Och alla dessa nötter var som sagt råa, vilket är supernyttigt.. dock i små mängder ;)
Cornflakesen toppade jag med riven kokos. Nu ska detta stå o kallna i kylskåpet innan de förtäres med en stark kopp kokkaffe.

More update lite senare under kvälln'.. men först, en liten nötskola :P

Pecannötter 19 olika mineraler o vitaminer, bl.a A- och E-vitamin, fosfor, natrium, kalium, kalcium, selen, magnesium, zink, järn, protein, fibrer, niacin m.m.
Valnötter Omega 3 och 6, folacin, kalcium, B6
Mandel E-vitamin, järn, zink, kalcium, magnesium, fibrer
Hasselnötter E-vitamin, folacin, järn, magnesium, kalcium
Cashewnötter E-vitamin, järn, zink, magnesium
Paranötter Selen, magnesium, kalcium, fibrer, E-vitamin
Pistagenötter Järn, kalcium
Jordnötter E- och B-vitaminer, zink, magnesium, folacin
Pinjenötter Järn, zink, protein


Kl. 20:44

Här kommer ett gäng bilder från eftermiddagspromenaden.


Fan vad mysigt folk har det


Vi gick förbi djurparken..


..och fick syn på dessa söta renar :)


Alltid lika fint pyntat där


Brinnande träd ;)


Baby fick snällt posera samt skämmas inför alla som åkte förbi.
Han kände sig som en turist ;) *asg*


Baby är duktig på att bära reflex ;)

Nu blir det soffan här.. vi ska även glo på "Mitt stora feta grekiska bröllop" som går på fyran alldeles strax. Vi hörs imorgon! Puss