7 nov 2009

Ny session


Kl. 21:39

Nääää, fy fan vad trist att Team Pontare inte gick vidare till final.. Har fan hela jäkla veckan sagt till mor o Micke att dom kommer att åka ut ikväll. Okey, kan faktiskt erkänna att dom är gräsliga.. speciellt tjejernas röster som är FÖR pipiga o nasala, men det hade ändå vart kul ifall vi vunnit.. Bra för Lse om inte annat.

Däremot när det kommer till Idol, så jublade jag igår när Rabih åkte hem. Hade hakan i golvet när Mariette hängde lös o lovade att jag skulle bojkotta skiten ifall hon skickades hem.
Sen det där med deras låtval.. alltså är folket o juryn TONDÖVA???
Hur i helvete kan man tycka att Erik's "The Show Must Go On" var bra? Alla som jag pratade med, tyckte att den låten lät kanonbra.
Jo tjena.. o jag kan härma Homer Simpsons jävligt bra!
Sången var för fan G R Ä S L I G!!!!! Han misshandlade låten o lät falsk på flera ställen. Jag säger ba det.. ingen och jag menar verkligen INGEN kan sjunga den låten lika bra som Freddie Mercury! Punkt slut!
Den som var på min sida o reagerade exakt som mig ang. den låten.. var brorsan min. Go Dany!!!! ;D hehe


För övrigt, har jag ikväll försökt få upp värmen i kroppen.
Jag o Micke hade en väldigt spontan foto-session. Det blev verkligen snabba ryck, vi ville hinna ut innan det mörknade o innan det snöade mer än vad det redan gjorde.
Så snabbt på med latexklänningen som f.ö fick mig att svettas som en gris.. Ursnabb o halvfärdig make-up vart det, dock ej halvfärdig med flit utan jag rentav glömde att sminka mig färdigt.. mkt som kom emellan. Så efteråt när man kollade på bilderna, så upptäckte man att jag glömt o fylla i ögonbrynen (måste färga dom svart snart) o hade ingenting på läpparna, inte ens något mjukgörande.. så nu är mina läppar lagomt kyssvänliga :| *host*

Hursomhelst, vi valde första bästa ställe att fota på.. och jag höll på att frysa arslet av mig ute i minusgraderna. Fick bita ihop för att inte skallra tänder. Men sånt får man räkna med när man går klädd i mkt tunt latextyg. Och till råga på allt, så var näsan min som en rinnande kran.. vilket syns väl på ett par bilder *charmigt värre*. Men vafan, vad gör man inte för konsten? :D Jag skulle lätt kunna rulla runt naken i snön i 30 graders kyla ;)

Nu blev det ju tyvärr inte så jättebra bilder.. för vi hade jävligt otur med både blixten, kameran o dess inställningar. Allt ba jävlades!
Men det dyker väl upp ett gäng bilder i galleriet snart hoppas jag.. och den som väntar på något gott, väntar alltid för länge ;) hahaha.. närå, skojar bara ;) Ska faktiskt försöka lägga upp några bilder till veckan om INTE jag drunkar med massa jobb. Men jag kan redan nu bjussa på en bts (behind the scene) bild o ett litet smakprov från dagens plåtning.


Här testas kameran o blixten och självklart kan man inte låta bli
att räcka ut tungan samt visa djävulshornen på bild ;) \m/


Ja.. å som sagt en liten sneak preview från det hela