9 nov 2009

Stackars mamma


Kl. 18:45

Tycker så synd om min mor.. Hon var till läkaren i onsdags, dels för rutinkontroller/ provtagningar o dels för o få en remiss till röntgenavdelning. Hon har stackarn' haft skitont i "magen".. det är lite osäkert på om det är gallsten, njursten eller något annat.

En vecka har snart gått o hon har ännu inte fått höra nånting.
Så vi drog ner till vårdcentralen för o kolla om en remiss skickades till lassa överhuvudtaget o tydligen så gjordes det redan samma dag morsan var till läkaren.. men det är kära röntgenavdelningen som har segat på o inte hört av sig till mor.
Receptionisten tipsade mamma att själv kontakta dom istället o skulle dom vägra ge henne en röntgen-tid, så fick hon lov att kontakta hennes läkare för att i sin tur ringa dit o tvinga dom ge henne en akuttid.
Hatar o säga det.. men man hinner fan dö innan man får läkarvård här :/
Nu är det bara att hålla tummarna för mamma o hoppas på det bästa.

Känner mig f.ö på tok för irriterad, vilket jag lätt kan bli när jag sover skit eller om jag tvärväcks. Precis vad som hände imorse när min kära granne skruvade upp musiken på HÖG VOLYM i hela 25 min. Ovanligt va?
Det är btw den grannen som jag o min sambo klagade på hos våran hyresvärd. Såna svin lär nog aldrig kunna bete sig som normala människor. Nu har jag iaf skrivit en saftig lapp åt rövhålet o återstår att se om orden går in genom örat på honom o stannar in i skalln'.

Click to enlarge

Nåväl.. på tal om nånting annat, ni som har väntat på bilderna från min senaste plåtning (i förrgår), så kan jag glädja er om att det redan ligger 3 nya bilder i galleriet ;)
Och som jag nämnt i ett tidigare dagboksinlägg, så är det inte världens bästa kvalité på bilderna då precis allting gick åt skogen med kameran, blixten m.m. Mera bilder från samma session, dyker också upp inom kort.
Kram så länge