13 okt 2009

..som en gris


Kl. 12:05

Är det inte det ena, så är det det andra.
Vaknade kvart i tre inatt av att jag kallsvettades som en gris o hade ont i magen... eller rättare sagt längst upp, strax nedanför brösten.
Magkatarr, var det första man tänkte på. Har ju haft det förut o det händer att man känner av det ibland.. men inte som inatt fan.

Efter 2 timmars plågande, så var det ba att ta fram mobilen o ringa till jobbet och berätta som det va. Barnmorskan som jag pratade med undrade om det kunde va magsjuka o så.. men jag bruk' aldrig få magsjuka, kan ju va o greja i det t.o.m men aldrig få det. Och sist jag hade det, var jag runt 5-6 år gammal.
Hon undrade bl.a om jag hade feber, vaginalblödning eller om jag var gravid, ifall det nu var en x-graviditet det handlade om.. men icke.
När vi snackade en stund, så sa jag att jag skulle avvakta ett tag o ringa till chefen lite senare under dagen. Passade även på o kollade min temp för säkerhetsskull o den visade 35,9 ..ungefär vad jag normalt bruk' ha.

Ringde min chef för nån timme sen och eftersom smärtan har släppt lite o jag kände mig fräschare än vad jag gjorde inatt, så bestämde jag mig för att komma o jobba och åka hem sen ifall jag skulle bli sämre igen.
Nu är det bara att hålla tummarna, för jag vill verkligen INTE bli "hemmaliggande" igen! Jag vill va frisk!


ps. när det kommer till vinterdäcken, så är det löst. Dom är på plats nu.