15 okt 2009

POLISER.. DAGS O VAKNA UPP!!!!!!


Kl. 16:10

Hade bokstavligen hjärtat i halsgropen för en liten stund sen och mitt hjärta slår fortfarande 190/h känns det som.
Hade hämtat morsan från jobbet o då jag själv var på väg hem sen i värsta trafikruschen, så ser jag i backspegeln en röd bil med två unga tjejer i som körde i rätt hög hastighet och var nära att köra in i mig.
Jag körde ju redan 50, så jag kunde inte köra nå fortare.. men dessa jävla brats saktade inte utan fortsatte att gasa på tills det blev dags för mig o svänga höger vid uppförsbacken.. och jag blinkade i god tid så att hon/dom skulle fatta. Jo tjena, fatta my ass!!!! Då tar hon o trampar gasen i botten i samma sekund som jag svänger och där såg man sin egen grav. Jag skämtar INTE när jag säger att det var knappt nån millimeter ifrån en krock :|

Det som gjorde mig mest flyförbannad, var att hon hade mage att tuta o gorma efter att ha satt mitt o andras liv på spel.
Okey, vill dom två utmana ödet.. så, raouhit lkhara bel naher.. som vi bruk' säga på mitt språk. Sen kan man ju fan undra vars i helvete är poliserna nånstans? Är det inte dags för hastighetskontroller? Och gärna såna kontroller där polisen ligger gömd i nån buske nånstans.

Och jag säger ba det.. hade jag vart polis, så hade körkortet deras rykt bort och dom hade tvingats va utan det i miiiiinst 10 år, så dom lär sig för helvete!
Satans jävla förbannade iq-befriade dagens ungdomar!!!!!! Och dom flesta verkar bo här i Lycksele också! ;/