16 okt 2009

Snabba ryck


Kl. 18:08

När jag kom hem från jobbet idag, så upptäckte jag att det låg en lapp på toalocket där det stod "Har bytt packning i wc-stolen /Stefan".
Alltså snacka om snabba ryck! Ringde honom (vaktmästaren) igår för o få hjälp med o skruva åt avloppet eller vad den nu heter.. som går till handfatet. Det läckte vatten och jag var inte tillräckligt stark nog o skruva åt det ordentligt ;) hehe. När han var o bytte det igår, så upptäckte han att toastolen läckte också.. så han lovade att han skulle fixa det också men att det kunde dröja några dar, å så kommer man hem o ser att det är redan fixat :) Tusen tack!
Måste fan ner till deras kontor nån dag framöver med en tårta för o visa hur tacksam jag är :) Det är inte första gången dom hjälper mig.

Anyway, planerna för helgen är ändrade.. jag som toklängtat efter denna helg eftersom jag skulle va ledig o ba koppla av, men det blev inte så. Dom ringde från mitt andra jobb o bad mig o komma in och arbeta under dagen, och jag hade inte hjärta o säga nej även om jag verkligen BEHÖVDE va ledig efter all stress som vart.
Sen har jag inte heller läst klart det tjocka häftet som jag fick inför "kursen/pjäsen" nu på måndag i Skellefte. Har helt enkelt haft MKT o göra! Måste lägga på ett kol :P

Snart blir det soffan, chokladkex, laktosfri mjölk o ett avsnitt av Seinfeld ;) Men innan jag stänger av datorn.. Micke, söthjärtat.. ska jag ta o frysa in dom där degklumparna med det "infekterade köttet" ;) som du köpte sist? Hör av dig i så fall.
Kysssssss.. miss you!!!!