18 okt 2009

I take it back!


Kl. 09:30

Är det inte typiskt att man är uppe med tuppen så fort man VET att man är ledig? Igår däremot var jag aptrött och höll inte på att ta mig upp ur sängen för o fara o jobba.. men inatt har jag knappt sovit 2h :| *morr*
Det känns som om man har nåt programmerat i kroppen.. att så fort man är ledig, så får man inte sova mer än två timmar. Och imorgon, bara för att man ska upp kl. 04:30 så kommer man o va trött som en gnu.

Nog om det.. såg körslaget igår o jävlar i helvete vad Team Pontare ägde!!!!! Fan vad jag är stolt över att jag är Lycksele-bo!
Meeeeen, för o va helt ärlig nu.. så var det Roger Pontare som "lyfte" hela låten. Hade nån från hans Team sjungit den, så hade det låtit bokstavligen S K I T ..eller iofs, OM Lennart Melin (sångaren i Rockbandet Ham Jam) hade fått sjunga den, så hade han ändå knäckt alla körer.
Jag bara ÄLSKAR hans röst! Synd att han jämt får stå längst bak o inte får sjunga nåt själv.
För övrigt, så tycker jag att dom enda två i teamet som har energi, är Kicks och Andreas (svägerskans kompis)... Resten av teamet suger.
Noll utstrålning o pipiga nasala röster. När jag ändå håller på att gnälla här ;) ..så måste jag fan få kommentera den extremt fula färgen på kläderna Team Pontare får ha :| *guah* Vem fan bär blått liksom???

När vi ändå snackar om Lycksele, så måste jag få ta tillbaka det jag sa om Idol Rabih's röst sist.. eller nja, ta tillbaka o ta tillbaka.. men nu i fredags, så måste jag erkänna att Rabih var rätt bra. Lite falskt var det på vissa ställen men i övrigt så var det som sagt bra.
Det han däremot kan göra, är att våga slappna av lite mer på scen o våga ta för sig o inte bara titta upp i taket o sträcka handen upp dit. Bättrar han sig, så kommer han att gå långt i tävlingen och vi kommer att sätta Lycksele på kartan, fast det har vi iofs redan gjort ;)
På tal om Idol o artisterna.. så måste jag erkänna att jag hejar fortfarande på Mariette. Hon är bara för jävla BÄST! :D

Nu har jag inget mer o babbla/gnälla om ;) ..tänkte ta tag i hemsidan en stund, ligger efter med en del uppdateringar o sånt. Sen ska jag väl kolla in Pontares Team igen innan det blir dags att plugga/läsa klart det tjocka häftet inför morgondagen i Skellefte :| Wish me luck!

ps. Sofia, jag såg dig på TV igår.. hoppas du var medveten om att du blev filmad när du satt bakom ratten i din röda raggarbil ;D hihi


Kl. 11:37

Fick nyss ett telsamtal av min arbetskamrat som hade en tråkig nyhet.
Som ni redan vet, så ska vi till Skellefte imorgon 06:45 men hon hörde precis att det skulle komma minst 1 dm snö (det är redan mkt halt ute nu också), så istället för att åka bil dit, så blir vi tvungna att ta bussen.. ja mest för säkerheten och det förstår jag ju. Men nackdelen med det hela är att bussen går kl. 05:50 :| Fuck med andra ord :/
Undrar när man ska kliva upp ur sängen? Sen har jag ju en liten bit o gå till busstationen.. Kan ju inte ta bilen dit eftersom den inte klarar sig utan värme i minusgraderna :(

Satt nu och funderade en stund.. o ringde precis upp min arbetskamrat och frågade om jag fick lifta med henne till busstationen.
Jag tänkte på att man inte kan få mer än ett nej. Det gick iaf bra.
Hon o sin man hämtar mig runt 05:40 imorgon bitti. Tack snälla :)