28 okt 2009

Fortfarande mkt att göra


Kl. 11:14

Ännu en gång har jag varit superdålig på att uppdatera bloggen, men det är som vanligt.. galet mkt att göra hela tiden. Skäms också för att jag inte haft tillräckligt med tid för att svara på mailen, och högen bara växer. Ska försöka ta itu med det så fort tid finns.

I torsdags kom min baby hem från V-ås men hann inte riktigt träffa honom förrän sent på kvällen.

När jag jobbat klart, så lagade jag vegetarisk lasagne åt oss båda.
Aubergine, bladspenat, krossade tomater, massor av vitlök, kryddor, olja, ost, gräddfil, matlagningsgrädde samt 2 olika lasagneplattor.. fullkorn- + spenatplattor. Hur smarrigt som helst.


Dagen efter, tog vi en snabb fika på Götas Café med bästaste Bengt (Witch_Hunter från Helgon) ..som var här i stan o hälsade på sin familj.


Jag ville också vara med på bild \m/


å även mina superheta boots ;) hehe


Senare på kvällen glodde vi på Idol.. o mitt hjärta grät blod för att jag inte var där bland publiken eller satt på Laila Bagges stol istället ;)
Denna vackra skapelse satt nämligen tillsammans med Juryn där.

I samma ögonblick som han klev ut på scen.. så fick jag 2 sms från 2 olika kompisar exakt samma timme, minut o sekund *skrattar*

Marie: Joey Tempest är med i Idol ikväll ;) Kram Marie

Emma: hihi du måste ju spela in idol idag ju ;) ta det nu lugnt framför TV:n. Tänk på Micke :) kram

Svarar på båda sms:en o får bl.a dessa svar tillbaka..

Marie: Ja du skulle ha varit där nu ;) vet ju att han e din stora idol. Kram

Emma: Haha ja fast hade du varit där istället för Laila så hade dom måste kalla in läkare för du hade bara svimmat ;) hehe. Kram

Mina vänner känner nog mig lite väl för mkt kanske ;) *asg*

Medans jag höll på att tokdreggla över den heta mannen i rutan samtidigt som jag tyckte synd om mig själv ;) ..så hörde jag ett konstigt ljud bredvid mig. Det var Micke som satt o knaprade på lite nötter, hahaha.


Såååå... snabbt fram med kameran o smygfota lite.
Här letar han efter sina favoritnötter ;) haha söt


Knapra knapra.. o kolla på idolerna ;)


HAHAHAHA.. så här sur blir man när man upptäcker kameran ;) *asg*


För nån dag sen ramlade ett stort kuvert i brevlådan min. Den innehöll ett frågeformulär ang. sjukvården o mitt senaste läkarbesök. Snacka om att jag blev glad.. för nu jävlar ska dom få höra min åsikt om denna skitvård!

Klicka på bilderna nedan för större bilder.

Svaret på 3:e o sista frågan går inte riktigt ihop med självaste frågan.. men det som står skrivet där, ville jag ändå framföra.

Nu återstår det o se om man blir uppringd ;) Jag står iaf för allt det jag skrivit o skäms inte ett dugg över mina ordval. Det enda som jag skäms över, är den förbannat dåliga sjukvården här i Lycksele.
Ingen ska banne mig få bli behandlad som en smutsig trasa, bara för att vissa surfittor råkar ha en dålig dag. Vem fan har inte det liksom?
Men inte fan låter man detta gå ut över sina patienter!
Det gäller för helvete att lära sig skilja mellan privatliv o jobb samt inte glömma att man är där för sina patienters skull o för att man älskar sitt yrke, vilket jag hoppas att dom gör, annars kan dom lika gärna byta jobb!