6 okt 2009

Forgive me Father.. for I have sinned


Kl. 12:50

Snacka om o bli överlycklig när man äntligen hittar ett par skor som man tokletat efter i några månader nu. Lika lycklig som ett barn på Julafton ;) Nackdelen när man bor i en sån liten stad, är att vi har ont om affärer o dessutom många jävla mil till närmsta "storstad".
Och på tal om Julafton så bruk' jag faktiskt unna mig själv en julklapp varenda år. Hehe nä men seriöst, sliter man som ett djur som jag gör året om.. så är man fan värd en present eller kanske.. hmmm, fyra ;) *host*

Beställde 3 par skor med detsamma och det 4:e paret fanns inte med på deras webshop, så Micke stackarn' ska få springa runt i V-ås istället o leta efter dessa högklackade skor åt mig *haha*
Undrar om man ska ta o skicka honom till Rusta också o köpa den där mjölkskummaren åt mig? ;) *asgarvar*


Idag tog jag mig mod o ringde till vårdcentralen igen. Inte för o beställa en ny tid (även om jag fortfarande har lite ont i halsen), utan för o kolla om dom fått hem mitt provsvar från Umeå och för o dessutom bevisa för allihopen här att jag INTE har svininfluensa!
Det känns ju rentav gräsligt att man ska få en sån stämpel på arslet så fort man är förkyld, har feber o halsont.
Anyway, maskinsvararen sa att jag skulle bli uppringd 13:35. Hoppas bara det INTE är damen Boman som ringer. Tycker inte om henne för fem öre!
Och medans jag går o väntar på samtalet, så kan jag passa på att visa den här fina bilden på fullmånen som jag tog sent igår kväll.
Okey, rätt kass kvalité på bilden dock men månen var skitfin :)


Kl. 13:57

Blev uppringd för 4 min sen och YES YES YES.. JAG HAR INTE SVININFLUENSA! :D Jag VISSTE fan det!
Alltså nog har jag fan varit sjuk o rätt dålig men SÅÅÅÅÅÅ jävla dålig var jag inte o febern som jag hade, översteg aldrig 38,3
Hursomhelst, hon som jag snackade med.. var supergullig (Karin hette hon tror jag) och berättade att ett sånt svininfluensa-prov kan ta flera veckor innan man får något svar, men hon kollade ändå i journalen ifall svaret hade kommit, och läste sedan..

"Inget influensavirus har påträffats!"

Jag pustade ut och sa: "Oooooh, TACK!"
Ja nu vet ni allihopen att jag INTE har/har haft svininfluensa! :P