11 sep 2009

Otäcka kryp & thé-party


Kl. 10:24

Sen jag satte mig bakom ratten imorse, så har ordet "polis" snurrat runt i skallen på en. Och mkt väl.. knappt någon timme senare då jag var på väg hem, mötte jag 2 poliser som stod vid trottoaren. Ett par meter bort vid trafikljuset, såg jag en till polis och tvärs över gatan.. en till.
Inga polisbilar syntes till och dom hade inte ens nån hastighetskontroll. Skumt.. undrar vad det var frågan om? :|

Nåväl, är f.ö ledig idag men har ändå massa kul o se fram emot :)
Ska bl.a iväg till BB en snabbis under eftermiddan och under kvällen kommer några vänner över på Thé-party *hehe*.
Vi ska även glo på Idol o garva arslet av oss åt dessa tragiska individer som har fått för sig att dom kan sjunga :P *asg* hahaha.
Hade fan vart ÄNNU ROLIGARE ifall den nya juryn var lika elaka som den förra. Det är DET som höjer tittarsiffrorna ;)
På tal om Idol.. så har jag hittills 2-3 favoriter. Den som ligger högst upp på min lista är "mariette" (visst hette hon så va?) ..Hon har iaf dreads, ser ut som en stjärna, självsäker som fan, avslappnad o hennes röst är helt enkelt UNDERBAR!
På andra plats.. so far, hamnar den där killen som spelade gitarr o sjöng en Britney Spears låt. Den lät faktiskt bättre än originallåten. Och på tredje plats.. så hamnar den unga söta tjejen från Gbg som hade gräslig klädsmak (gul?? skotsrutig kavaj) men däremot en mkt fin röst.
Ska bli kul o se vem som kammar hem skiten i år, men om ni frågar mig, så säger jag att det blir GARANTERAT en tjej i år.


Måste bara visa er detta äckliga STORA kryp som "vandrade" på vårt tak igår eftermiddag. Hade sån jäkla tur som upptäckte den, annars hade den säkert flugit in i lägenheten.. rakt mot mig eller nåt, och då hade jag inte blivit nå glad! Jag flög iaf upp ur stolen o stängde igen fönstret fort som attan... men lyckades några sekunder senare ta ett par bilder på den.


Påminner lite om en blandning mellan en kackerlacka
och en skalbagge. Fy fan :| *ryser*


Kolla in röven på den :|

Hm.. ångrar fan att jag inte had' ihjäl den!