18 sep 2009

Kill me plz


Kl. 15:30

Vid kvart i åtta igår kväll, bad jag att få gå hem från jobbet.
Mina steg kändes allt tyngre och det värkte som fan i kroppen o huvet. Fick frossa dessutom och började skallra tänder. Hoppade in i duschen för o försöka få upp värmen i kroppen. Stod över trekvart där men inte fan hjälpte det och till råga på allt.. så kändes vattenstrålarna som tusen knivhugg mot kroppen.

Vettefan hur jag lyckades ta mig i säng sen efter att med tvång fått i mig pressad citronsaft o ett par iprentabletter.
Natten kändes lång o dryg. Hade skitsvårt att andas eftersom min hals har svullnat upp som fan. Kunde bara ligga på sidan för o få mig nå luft, så snacka om att man var stel som en pinne när man steg upp imorse. Passade även på att ringa min chef o berätta att jag troligen inte kan jobba nu på lördag ifall min arbetskamrat fortsätter va sjuk.
Shit alltså.. det känns som om hela personalstyrkan har drabbats av en "lättare" influensa :( *inte bra*

Skickade Micke gullunge till apoteket idag för att dels handla ipren och kolla med personalen där om inte dom har nånting receptfritt mot "halsfluss". Han kom hem med "Zyxcitron" sugtabletter, som ska tydligen va smärtstillande vid halsont. Ja shit alltså, allt som är receptfritt.. är rena rama bluffen. Smärtstillande my ass!
Vad tänker dom med egentligen när dom "uppfinner" såna tabletter?? Fan, vilken jävla idiot som helst bör nog känna till att det är TUNGAN som blir bedövad av såna tabletter o INTE halsen! Det går för fan inte att placera sugtabletten i luftstrupen utan man har den på tungan när man suger på den. Så hursomhelst, vart min tunga helt bedövad och hade nog klarat av att göra ett par tungpiercingar till utan några som helst problem.

Det jag egentligen behöver är antibiotika, men jag pallar seriöst inte med läkare som ska ta o klämma på ens tuttar, mage o rygg när man är i första hand där för att det värker i halsen.
Ibland önskar man att man bodde utomlands, så man slapp gå till läkaren. Det är bara att besöka apoteket där o berätta vad man har för symptom o så fick man med sig medicin.