23 sep 2009

Ett livstecken


Kl. 15:57

Äntligen ett livstecken! Först idag känner man att det är värt o fortsätta leva. Blev så jävla nere igår och grät då jag kände mig MKT sämre än vad jag gjort hela denna vecka o tyckte att jag likabra kunde dö.

Jag är ju fortfarande förkyld som bara den o hostar så det ekar i hela området, är dessutom superhes men febern är borta och jag har mer ork i kroppen :) Ringde t.o.m till jobbet idag o talade om att jag kommer o arbetar redan imorgon. I know, I know.. borde egentligen lyda läkarens (Samuel Sagström) råd o stanna hemma fram till fredag, men ni vet ju hur jag kan va. Sen gör jag det av 3 anledningar också.
Ska på hårdrockskonsert på fredag o även på marknaden hela helgen och plus att det är svindyrt o stanna hemma från jobbet. Har varit hemma i snart en vecka nu :( ..men sen är det så här att.. orkar jag dra på det ena o det andra, så kan jag faktiskt dra till jobbet också.

Hostmedicinen som jag fick utskriven... tycker jag inte att den hjälper. Den HAR gjort det förut (i mina tidiga tonår) men inte nu längre.
Vetefan om det dels beror på att dom bytt namn på den eller om det beror på den KRAFTIGT minskade dosen.
Förut fick man ta 15 ml morgon o kväll (sammanlagt 30 ml/dag). Nåt år senare, ändrades det till 10 ml, 3 ggr/dag.. och nu får man ba ta 5 ml, 3 ggr/dag. Hjälper inte ett skit kan jag lova men hursomhelst så har den samma vidriga smak. Magen vänds ut o in varje gång man tar den. Önskar att det var mitt smaksinne som försvunnit istället för mitt luktsinne.

Nä.. nu blir det Family Guy :) Kram