28 sep 2009

Fullspäckad helg


Kl. 18:00

Var så glad i onsdags då jag äntligen kände mig lite bättre, men redan dagen efter blev jag lika dålig igen. Hostan hade blivit värre och feber hade jag återigen fått.. men drog ändå till jobbet.
Arbetade med en världens bästaste barnmorskor och under hela vårt nattpass lät hon inte mig lyfta ett finger. Satt på arslet så gott som hela tiden o vilade upp mig, och ärligt talat.. det behövdes. Vart rätt dålig där under natten.

Fredagmorgon o förmiddan där fick jag magkramper och det smakade rentav medicin in i käften på en. Man fick inte liiite panik, det kändes som om man gått o blivit förgiftad av alla tabletter man proppat i sig :/
Så jag fick helt enkelt avstå från o ta ipren o det blev bättre med kramperna redan mot eftermiddan.

På kvällen drog jag o gubben min (trots feber, förkylning o hosta) till MB för o kolla på Mathias band "Sons Of Guns". Shit alltså, om inte den killen får ett skivkontrakt snart.. så kommer jag personligen att kontakta herr Bagge o tipsa honom om Mathias, så det så ;D
Jag lekte som vanligt fotograf där o passade även på att filma lite. Tyvärr, så blev bilderna urusla :( fråga mig inte varför. Micke sa att det kunde bero på att det var mörkt där o massa rök, men jag vet inte om jag håller med. Har ju förut tagit bilder i mörkret o där även en rökmaskin använts o inte har det varit nå fel på bilderna efteråt inte. Men här kan man nästan tro att man använt sig av "dust & scratches" i photoshop.
Jaja, får se om jag lyckas få dom någorlunda ok i ps sen.
Det som filmades, kommer jag även att visa.. men hinner tyvärr inte göra det ikväll. Programmet jävlas helt enkelt med oss o dom effekter vi är ute efter, verkar inte "accepteras". Ska fortsätta greja med det imorgon.
Äh, vafan... tar o bjussar på ett par bilder här trots kvalitén. Enjoy!


Min baby o Mathias (sångaren) rockar loss på dansgolvet ;) *s*


Micke: Min tunga är längst
Mathias: Nä min, biaaaaatch


Någon som visst glömt gylfen öppen, hihi.
Sorry för den bilden hjärtat :D *kramis*


Ni som inte var där o kollade in dessa talangfulla grabbar,
fy skäms på er!


Bjussar på en till bild här


Och ännu en


Å så lite backstage-bilder


Glada grabbar ;)

Well, helgen har annars rullat på. Drog inte till marknaden förrän på lördag.. Mötte upp bästa vännen Marie o gick där runt bland marknadsstånden ca 2h, innan det var dags o släpa sig hem en snabbis o packa lite grejer och köra sedan hem till mor.
Vi skulle sitta barnvakt åt världens bästaste Aaron :)


Har ni sett nå vackrare? :) *puss*


Klädd i pyjamas. Kolla in dom söta tänderna :)

Dagen efter, vart det också en marknadsrunda med Marie, mamma o bebisen. Satan vad många det var som stannade mig o frågade om jag gått o blivit mamma ( i och med att det var jag som styrde barnvagnen). Mötte även en supergo o trevlig snubbe som kom fram o gav mig en kram o sa att han var ett stort fan av min hemsida :) hihi. Alltid kul när folk törs gå fram o prata/presentera sig :)

När det kommer till fynd, så blev det det vanliga.. kokosbollar, munkar, vaniljbullar, samiskt bröd o ett par syrliga melonstänger.
Haha, känner ni igen er eller? ;) fan, farligt o handla på tom mage :P
Jag fyndade även en heliumballong o ett par svarta dödskallesockar åt Aaron.

Nä hör ni.. off to work now! *puss*