30 sep 2009

Orgasm


Kl. 14:35

Satan vad dyrt med bil egentligen o likförbannat så klarar man sig inte utan dom heller. Vår kära nya bil saknar motorvärmare o här i iskalla Lappland är det nästan ett måste med sånt, annars startar inte bilen.
Micke ringde till Autoblå idag o fick höra att det skulle kosta oss 2300 kr för o sätta in skiten MEN att det kunde gå på mer för glukolen. Tydligen så behövdes det för att kunna reglera det hela bla bla bla...
Sweet, sånt kostade mig 500 spänn extra för ett x-antal år sen.. Undrar vad dom tar nu? :|

På tal om pengar, så måste jag fan få gnälla över den där RK-tanten som står utanför Domus här i stan rätt ofta o tigger pengar av folk.
Fick höra i söndags att hon t.o.m snor av pengarna som folk tror att dom donerar till "Världens Barn". Nu vet jag ju inte om det är sant eller ej, men en sak är säker iaf o det är att jag ALDRIG skänker pengar till nåt under TVÅNG! Sånt ska ju för fan komma från hjärtat!
Inte för o skryta nu, men jag minns så väl att jag redan sen barnsben gick o gav min veckopeng till fattiga/hemlösa människor. Å sån är jag som person, jag t.o.m skänker pengar till gatumusikanterna. Och som sagt så ska ju sånt komma direkt från hjärtat o definitivt INTE UNDER TVÅNG som den där tanten gör och gjorde mot folket på marknaden och t.o.m mot herrarna och damerna som sålde saker på marknaden.
Hon kom även fram till mig, skramlade med sin bössa o sa högljutt: "Ska inte du donera pengar till Världens Barn?" ..Jaaaa nån gång, svarade jag lite kyligt o gick därifrån.


Kl. 15:21

Igår drack jag min första kaffekopp på över 2 veckor. Det är fan orgasm det! :D ..Alltså fatta vilken jävla tortyr det va o inte kunna dricka kaffe under dessa veckor p.g.a gräslig halsont. Har ju iofs fortfarande ont i halsen/halsmandlarna men jag kan svälja nu utan att det gör sååå ont.
Annars så hinkar fortfarande jag o gubben i oss pressad citron morgon o kväll. Det gör verkligen susen för halsen.


1 pressad citron (med fruktköttet). Fyll glaset med vatten och
smaksätt det hela med socker ifall ni tycker att det är alltfört surt.


Grönsakssoppa fick vi också i oss. Perfekt mat när man är sjuk.